Af Jess Nykjær

 

Dagen startede med formiddagsløb, alle mand med. Vi tog igen turen op ad trappe-bjerget, og selv om det gik bedre end sidst, blev vi slået af monsteret. Trapperne er dog så hårde, at ruten blev kun 5-6 kilometer. Jesper havde ikke overaskende nogle forberedelser han skulle nå før, vi skulle se Danmark-Australien - 10 af de danske deltagere dukkede op på ”Restaurant 21”, hvor vi fulgte kampen, og stemningen var høj, lige indtil VAR skulle ødelægge det hele.

Til dagens skakprogram: 6 runde var klar, specielt Jesper var skarp. Han lavede lige en finte på modstanderen, kort dag på kontoret for Jesper. Anton havde sin anden dame-spiller i træk. Denne var dog også for stærk, så til sidst var han galant igen og gav en officer væk. I morgen skal han møde den 3. dame i træk - der burde være et sted hvor man kan nedlægge protest over den slags. Hvad så med os andre; Jess fik lige smæk af en dansker, ikke noget nyt der. Brian derimod spillede g4 for 3 gang, og denne gang vandt han, selv om der var lidt slinger i midtspillet, men han holdt fast - godt spillet!

Vi sluttede aftenen af med at se 2. halveg af Argentina-Kroatien. Specielt var det stort for Brian da vi mødte Movsesian, som han så lige blev fotograferet med, samt fik hans autograf.

Vi kan vel nok sige at det var Brians dag.

 

Mere følger i morgen...