Af Jess Nykjær

I weekenden var Brian og undertegnede, en tur i Kolding til lidt hurtig skak - Syd Grand Prix 1. I Jylland har man en pokalcyklus, hvor man får point efter placering i de forskellige rating grupper, og da vi var placeret nederst i hver sin gruppe, så det ud til at blive en meget lang weekend. Det vist sig dog at blive en god dag.

Brian mødte alle i top 5 i hans gruppe, hvor han scorede 50 % - flot præstation. Undertegnede havde en dag, hvor bønderne blev smidt til højre og venstre for udvikling. Specielt første runde, hvor modstanderen blev tvunget til en dronningafbytning med et kvalitetstab, var godt for selvtilliden. Det skræmte tydeligvis mine modstandere. Mindst 10 dronningetræk, ud af de første 20 vidste sig at være for meget. Så det endte med en fin delt førsteplads, men dog med den twist, vi har uanset, hvad man gør. Den samme korrektion! Så det bliver spændende hvad de gør i Jylland, når de deler placeringspointene ud.

Næste tur til det jyske bliver nok en tur til Fredericia, hvor vi også spillede sidste år, der er de dog ikke så gavmilde.