Så er endnu en sæson blevet afsluttet på hyggelig maner gennem vores traditionelle sommerafslutning, hvor solen altid virker til at skinne, der i år blev planlagt af Carsten, Mads og John. Der var i år blevet planlagt diverse aktiviteter, hvor vi blandt andet fandt ud af at pistolskak ikke lige er Martin Jørgensens spidskompetence. Der blev desuden også bygget tårne af papir, hvor det dog endte med at de fleste af holdene tapede tårnene fast til loftet da de havde glemt eller undladt at bygge et holdbart fundament til tårnet. Dagens vindere blev Pomfritterne der i alt fik 30 point og dermed en sikker sejr, der var dog blevet indkøbt massere af præmier, så der var ikke nogen der kunne sige at de ikke havde fået noget, altså på nær os der ikke var med. Det blev dog alligevel hygget mellem de over 40 deltagere der bestod af både medlemmer og familie der kom forbi og var med til at fejre endnu en hyggelig sæson. Dem der først kom til aftensmaden fik også del i glæden da der også efter maden var mulighed for at et spil skak eller to, eller bare at sidde og snakke om løst og fast som man ikke lige når i hverdagen, her var der dog ingen præmier ud over æren og håneretten.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne sige tak for et godt år og vi glæder os til at se jer alle igen i den kommende sæson, startdatoen bliver offentliggjort snarest muligt.

Tusenrs_______________________________________________

Nr.Åby i bevægelse på 1000.-års legepladsen fra 10 til15.

Skak for børn og voksne med brætter og storskak starter 10.15.

Der vil være masser af underholdning for alle.

og der kan købes øl og vand, pølser, slush ice og softice.

Se i øvrigt programmet, tilmelding til John ( ikke bindende )

Arrangører Kaare og John.

_____________________________________________________________________

Sommerafslutning i Juniorskakklubben på Skolen kl.15 til 22.

kl.15 til 18 Turneringer og sjov skak.

Kl 18 byder klubben på pizza eller smørrebrød

Kl.19 er der frit slag med lyn kortspil børneskak spil m.m.

 

 

Oprykkere

__________________________________________________________-

 

 

Tilmelding

Nr.Åby i bevægelse ___ Sommerfest ___

Pizza ____ eller smørrebrød ____

Navn : ______________________________

til 64421504 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Af Jess Nykjær

Årets open er færdig, denne gange var det nok en af de mere roede af slagsen. Heldigvis havde spillerne deres gode humør med. I klubben bestak vi dem med en masse kage. Eller var det lige før vi snarer skulle kalde det en hurtigskak turnering. Mange partier blev desværre afgjort på lyn spil fejl, frem for at den enkelte spillers skak forståelse blev udfordret.

At tuneringslederen ikke kunne gå hjem lidt før kl. 20.00. Kan vi kun takke Ib og Kaare for, de var de eneste 2 der faktisk prøvede at bruge deres tid fornuftigt.

Alligevel siger vi tak for besøget og håber at der vil komme mange flere, næste år. Når der er jubilæum. Da det vil være den 20 turnering i rækken.

Så tillykke til Martin med hans suveræne sejer. Håber han en gang også for læst sin nye skakbog.

 Slutstillingen

Martin J

I maj, vil vi holde hurtigskak fest kørende i klubben, første runde vil starte kl. 19.15, hver runde vil være en dobbelt runde, dog vil det være med to forskellige betænkningstider, den første kamp i hver runde vil være handikap lyn hvor man på forhånd er blevet inddelt i nogle grupper efter ens niveau, de 10 minutter der sammenlagt er til partiet vil nu blive delt så jo større styrkeforskel der er jo større tidsforskel vil der være, se skema i bunden. Anden kamp i hver runde vil være en hurtigskak runde hvor betænkningstiden er 20 min til hver spiller. Inden hvert parti trækkes der lod om hvilken farve man gerne vil være.

Der vil blive spillet 2 runder hver gang, hvor den første runde starter 19.15 og anden runde ca. 20.35, der er fri deltagelse og man behøver ikke spille alle runderne, runderne bliver lagt efter hvem der er der og vil spille med.

Gevinst giver 3 point, remis 1 point, så man kan i alt vinde 6 point på en runde og 12 point på en aften.

Mvh Bestyrelsen

 

Af Jess Nykjær

 

Et hyggeligt hotel og nogle service klar tjenere. Samt en morgenmad i absolut topklasse. Var hvad der redede opholdet i Svendborg.

En kæmpe skuffelse var hotellets håndmader, de var ikke stedet værdigt. Maderne var tørre og kedelige, hvis jeg ikke! Skulle mene at jeg ved bedre, var de smurt dagen i forvejen. Pynten fantasiforladt, og hvad ingen kok med respekt for sig selv serverer. Spegepølse med remolade og ristede løg. Det er den slags mad der får børn til at hade madpakker. Jeg kan faktisk godt lide en spegepølsemad og lidt løgringe en agurk skive og lidt sky havde været ok. Men hvad enhver kok burde hvide, 2 af 10 mennesker har lyst til en spegepølsemad. Hvorimod 9 ud af 10 personer ville elske en æggemad med en tomat skive. Men jeg prøvede at kikke et par gange. Jeg måtte have været der de forkerte dage, for jeg så ingen æggemader.

En af de første dage bestilte jeg en burger, den var ikke perfekt, men ok. Ned trak den brændte bacon. Øh hvor svært er det at stege et stykke bacon. Pomfritterne var lig i skabet. Hvorfor jeg mandag tænkte at det nok var en smutter, hvorfor jeg bestilte en ny. Inden jeg skulle se DM omkamp. Nej det var ikke en smutter, den første gang. De kunne stadig ikke brune et stykke bacon uden at brænde det på. Man kunne mistænke køkkenet for at have gemt baconet fra morgenmaden, hvor efter de under opvarmningen brændte den på. Hvilket dog, med mindre de har lavet reglerne om, ikke er tilladt. Jeg bestiller altid min bøf gennemstegt, da jeg ikke er til rødt hakke kød. Sørme om de ikke havde smidt den en gang i mikrobølge ovnen. Igen hvem kommer en bøf i mikrobølge ovnen, jeg ved det ikke. Jeg har faktisk aldrig ejet sådan en ting. Det er ikke svært at lave en bøf gennemstegt og saftig samtidig. Jeg har gjort det selv 1000 gange. Personligt bruner og krydder jeg bøffen på panden, hvorefter den får ca. 10-15 minutter i ovnen. Ved lav varme, afhængig af størrelsen og der er bøf.

stuvede hvidkl med frikadeller

Valget om mandagen, var tavleret bestående af stuvet spidskål, frikadeller og hvide kartofler. En lækker dansk ret, jeg stod dog af da jeg lige tjekkede retten ud. Stuvningen så lækker ud. Men frikadellerne manglede en del før de var så lækre, som min mors. Det der dog sagde nej aldrig. Var, vakum/glas kartoflerne. Hvilket hotel med respekt for sig selv serverer den slags. Jeg har skrællet rigeligt kartofler under min kokkelæretid, til at jeg ved hvordan en sådan ser ud.

Når vi så lige er startet, små sandwich til en åbnings reception er læke. Dog bare ikke når man kommer for lidt salatblandinger i. Tunsalat, skinkesalt, æggesalt også videre. Så bliver de tørre.

Disse hak er velfortjente, som udannet kok kan jeg sagtens se om pris og kvalitet hænger sammen. Jeg er sammen med mange andre kommet til diverse. DSU arrangementer i Svendborg, over en årrække. Jeg har fået en masse lækker mad over årene. Hvorfor jeg også forventer at man ved næste arrangement. Er på den standart, jeg altid har fundet, har været god.

Ikke tak for mad.