Hej alle

Nr. Åby skakklub følger DSU´s opfordring og udsætter Nr. Åby Open på ubestemt tid.

Skakklubben holder desuden lukket foreløbig.

Nørre Aaby juniorskakklub

Generalforsamling d. 22/2-20

Formandens beretning 19/20

Året startede med lidt af en nedtur. Vores 19 Nr. Open blev en lille turnering præget af uheld, og en allerede lille mængde tilmeldte blev til endnu færre. Der var også fra starten en klar favorit der gjorde at det mere blev et spil om andenpladsen i den øverste gruppe.

Denne nedtur kunne dog ikke ses til vores sommerafslutning hvor dejligt mange kom og fejrede at der nu var gået endnu en sæson, med både sejre og nedture, og vores fællesskabsfølelse blev endnu en gang bekræftet. Dog langt fra i lige så stor grad som da vi i August kunne fejre 50 år med skak og en masse nye venskaber på tværs af skakken, og det blev her vidst at med de omkring 100 mennesker der kom i løbet af dagen for at fejre jubilæet at denne klub er noget særligt. Jeg tror stadig ikke det er mange klubber der har så meget et fokus på det sociale og på sammenholdet, sammenholdet der vel og mærke gør os stærkere på tværs af generationerne både den ene vej, som når der nogle torsdage er nogen der mener at de har en god åbning eller andet og så underviser os andre i denne. Dette kan også ses ved at der er gamle hoved der er begyndt at dukke op igen til vores spilaftener, hvilket man jo ikke kan andet end at være glade for og så håbe på at det bliver et eksempel på en ny dille, som det også var for mange år siden, dengang jeg stadig var ny til træning om torsdagen.

Vi er blevet meget bedre på blot et par måneder til hver især at tage teten og hjælpe hvor vi kan, derfor er jeg slet ikke i tvivl om at de næste par år også nok skal gå godt.

Det har i år også været muligt at se en voksende interesse for at spille holdkampe og vise klubben frem, dette er en dejlig følelse som formand, det er dog også rart at se at vi kan have stillet både et 6-mandshold og et 4-mandshold op, hvor det endnu ikke har været nødvendig at melde afbud med en eneste spiller. Dette er en stor forbedring fra sidste år, og noget der har gjort os der stiller holds arbejde meget nemmere. Og vi er nogen gange i det luksusproblem at der er flere der gerne vil spille end der er behov for, så beklager meget til alle dem der har måttet sidde over i en kamp, men et endnu større tak til dem der på meget kort varsel har kunnet smide alt hvad de havde i hænderne og hjælpe til ved et afbud på dagen.

Det har til tider været svært at finde nok spillere men det har primært været de dage hvor flere skulle spille ude, grundet de mange der desværre kun kan hjælpe på hjemmebane af den ene eller anden grund, og også derfor vil nogen af jer nok have følt i hvert fald på anden og tredjeholdet at i primært har skullet spille udekampe, hvilket i også har men det har været i den intention at alle i givet fald så ville få spillet i hvert fald en lille smule.

Og med holdkamp i munden vil jeg gå videre til at snakke om fremtidens holdkampe

De fremtidige holdkampe er svære at spå noget men med 6-mands og 4-mands holdene giver det lidt sig selv at der ikke er nogen oprykning. Hvor mange hold der vil blive stillet til næste år kommer dog helt til at afhænge af hvor mange der ønsker at spille, og udviklingen af antal spillere i klubben der både kan og vil spille.

Den nye vækst kan dog også ses ved at der allerede nu halvanden uge inden start på vores 20 open allerede er 12 tilmeldte der slår sidste års 10 spillere, dette tal tror jeg godt kan blive højere, man kan i hvert fald stadig tilmelde sig.

 1. Valg af dirigent

 • John blev valgt uden nogen indvendinger

 

 1. Formandens beretning

 • Lægges ind separat

 

 1. Delberetning fra skoleskak

 • Lægges også ind separat

 

 1. Fremlæggelse og godkendelse af det reviderede regnskab, og formueforhold.

 • Det reviderede regnskab blev fremlagt og godkendt uden nogen indvendinger, der blev desuden set klubbens formueforhold og et budget for det kommende år blev debatteret.

 

 1. Behandling af indkomne forslag

 • Nye vedtægter

  • Disse vedtægter blev gennemgået og rettet til hvor der var stavefejl eller andre fejl og mangler. Disse nye vedtægter der derefter blev vedtaget kan ses på klubbens hjemmeside under vedtægter hvor de gerne burde blive opdateret hurtigst muligt.

 

 1. Fastsættelse af kontingent.

 • Der blev vedtaget at juniorer betaler 200 kr. for skoleskak plus 100 kr. per år for at gå til aftenskak.

 • Seniorernes kontingent er urørt ved 500 kr. per halvår.

 • Bestyrelsen fik mandat til på næstkommende bestyrelsesmøde at afgøre om klubbens bestyrelsesmedlemmer betaler halvt kontingent.

 

 1. Valg af minimum 4 bestyrelsesmedlemmer

 • Jess var på valg og genopstillede ikke.

 • Kaare var på valg og blev genvalgt.

 • Mads var desuden også på valg og blev ligeledes genvalgt.

 • Philip blev desuden valgt ind i bestyrelsen.

 

 1. Valg af 1 revisor

 • Henrik lund genopstillede som revisor og blev genvalgt.

 1. Eventuelt

 • Debat om klubben hjælper med tilskud til DM i Svendborg, dette blev besluttet at bestyrelsen tager op på næste bestyrelsesmøde.

Februar 2020.

Kontingent til Nr.Åby Junior Skakklub.

Så er der gået et halvt år igen og det er tid til kontingentindbetaling .

Også næste periode er kontingent for spillende seniorer ( over 25 år) 500 kr.

For børn,unge er prisen 200 kr. for halvåret, mens passive medlemmer og pensionister betaler 300 kr./ halvårligt.

Betalingen kan indsættes på reg. 2018 konto 77756511943 eller

mobil pay på 40433113

Indbydelse til Generalforsamling 2020 og Klubmesterskaberne i Lyn

Lørdag d. 22 februar kl. 10, afholdes årets generalforsamling med efterfølgende klubmesterskaberne i lyn.

Det foregår i aulaen, og der vil som altid være mulighed for at få en kop kaffe.

Dagsorden for generalforsamlingen:

 1. Valg af dirigent

 2. Formandens beretning

 3. Delberetning fra skoleskak

 4. Fremlæggelse og godkendelse af det reviderede regnskab, og formueforhold.

 5. Behandling af indkomne forslag

 • Nye vedtægter

 1. Fastsættelse af kontingent.

 2. Valg af minimum 4 bestyrelsesmedlemmer

 3. Valg af 1 revisor

 4. Eventuelt

 

Når generalforsamlingen er slut, fortsætter vi med lyn turnering, så kom og vær med til generalforsamlingen også, så du ikke misser turneringen - det går lynhurtigt.

Der vil blive holdt en frokostpause mellem 2 af runderne hvor klubben vil være vært med noget spaghetti og kødsovs.

Vi forventer, at turneringen er færdig ud på eftermiddagen.

Tilmelding er ikke nødvendigt.

Mvh Bestyrelsen for Nørre Aaby Juniorskakklub